Cyber Awareness Training Alice & Bob


Uddannelse af medarbejdere er en forudsætning for at kunne navigere i en stadig mere digitaliseret verden, hvor cyberrisici er et fast element i hverdagen.

Uddan dine medarbejdere

Alle menneskeligt rettet aktiviteter som phishingangreb, social engineering og svindel på de sociale medier med videre, er konstant stigende. Faktum er, at det er via disse kanaler, at de it-kriminelle oftest får tilsneget sig adgang til de ansattes pc’ere og organisationers netværk.

Sørg for at uddanne dine medarbejdere.

Prøv 14 dage gratis

Din virksomheds menneskelige firewall

Medarbejdere må være bevidste og opmærksomme, og de må føle et ansvar for at være organisationens menneskelige firewall.

I mange tilfælde skyldes it-kriminelles adgang til virksomheden en menneskelig handling. Denne handling vil kunne undgås ved hjælp af uddannelse og træning i it-sikkerhed.

IFCR kender truslerne som lurer derude. De er mange, og de udvikler sig dag for dag.

Gør dine medarbejdere opmærksomme på truslerne med Alice & Bob.

 

Lad Alice og Bob hjælpe dig

Til at hjælpe dig med at uddanne dine medarbejdere tilbyder vi Alice og Bob-universet.

Vi følger Alice og Bob i en række hverdags-situationer hvor informationssikkerhed og datasikkerhed er fokus.

Alice og Bob-universet er præget af humor, og er pædagogisk opbygget med skarp kommunikation der øger opmærksomheden og årvågenhed blandt medarbejderne, fremfor en løftet pegefinger.

Kontakt mig og hør mere!

“Vi tilbyder gratis trial i 14 dage, så du kan prøve, om vores awareness-platform er noget for dig. Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål – så står jeg klar til at hjælpe.”

– Friha Akhtar, Partner & Senior Security Sales Advisor

  • Telefon: +45 28 58 02 55
  • Mail: fak@ifcr.dk

Kontakt Institut For Cyber Risk og hør mere

Kontakt IFCR i dag og hør mere om et skræddersyet Alice & Bob-forløb til din virksomhed.

Husk at du kan prøve 14 dage gratis!

Alice & Bob-temaer - sammensæt selv dit læringsforløb

Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training vil bestå af en video, som kort præsenterer temaet, og hvordan man beskytter sig. Sammensæt og design selv dit program ved at udvælge relevante moduler. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

Prøv 14 dage gratis

Phishing/Smishing

Det mest populære angreb, som de It-kriminelle benytter sig af, er phishing-angreb.

Læs mere her

Direktørsvindel

It-kriminelle udgiver sig for at være en fra ledelsen og vil lokke dig til at overføre penge til en konto i udlandet eller betale en faktura.

Læs mere her

Mobile enheder

Vi har næsten alle en mobilenhed, som indeholder vigtige og personlige informationer, billeder og andet kritisk data om dig og din arbejdsplads.

Læs mere her

Prøv 14 dage gratis!

Du kan prøve Alice & Bob-universet gratis i 14 dage.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan Institut For Cyber Risk kan hjælpe med uddannelse af dine medarbejdere. De er virksomhedens vigtigste aktiv.

Data og information på farten

Rejser er en del af privat- og arbejdslivet, men det udgør en risiko for, at It-kriminelle stjæler vores data, penge og identitet.

Læs mere her

Sikker adfærd på internettet

I op til flere timer om dagen opholder vi os på internettet. Denne færden er ikke uden fare, da It-kriminelle konstant forsøger at stjæle data fra dig eller opnå adgang til din PC eller dine mobile enheder.

Læs mere her

Sikker adfærd på sociale medier

Aldrig har forbruget af sociale medier været større, og vi deler ud af vores privatliv og arbejdsliv på alle mulige forskellige platforme.

Læs mere her

Prøv 14 dage gratis!

Du kan prøve Alice & Bob-universet gratis i 14 dage.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan Institut For Cyber Risk kan hjælpe med uddannelse af dine medarbejdere. De er virksomhedens vigtigste aktiv.

En sikker arbejdsplads

Sløset omgang med data og dokumenter er en åben invitation til tyveri – især når kontoret er tomt.

Læs mere her

Social Engineering

Er en betegnelse, som bruges til at beskrive de angrebsmetoder, hvor en ondsindet IT-kriminel forsøger at misbruge vores tillid og udgiver sig for at være en anden.

Læs mere her

Passwordhåndtering

Før man kan låse sin PC eller sine mobile enheder, skal man angive et password eller en pinkode for at beskytte det data, som opbevares.

Læs mere her

Sikker databehandling

Privat data og arbejdspladsens data er no-get, vi skal værne omkring og i høj grad skal beskytte. Men der er forskel på, hvordan vi skal passe på data.

Læs mere her

Lær at modstå it-angreb

Det ligger i navnet. Med stor erfaring inden for cyber risk ved IFCR, hvordan din virksomhed er bedst beskyttet.