Data og information på farten – med Alice & Bob


Rejser er en del af privat- og arbejdslivet, men udgør en risiko for, at It-kriminelle stjæler vores data, penge og identitet.

Vær opmærksom når du rejser

Både på private og arbejdsrelaterede rejser har vi ofte vores bærbare computere, mobiltelefoner og andre enheder med.

Disse enheder indeholder en masse fortrolig data, som kun er forbeholdt os selv og vores kollegaer.

Men, disse data kan risikere at falde i hænderne på de forkerte – nemlig de It-kriminelle.

Uddan dine medarbejdere så de ved, hvad der er best-practice når de er ude at rejse. Både privat og arbejdsrelateret. Der er mange ting at være opmærksom på.

Institut For Cyber Risk viser ved hjælp af Alice & Bob hvordan man passer bedst på sine data.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  IFCR KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED - HØR MERE OM HVORDAN

  Mobile enheder kan være en vej ind til virksomhedens netværk og oplysninger. Disse enheder har vi ofte med, når vi er ude at rejse. Derfor kan det være en god idé at uddanne sine medarbejdere til at være opmærksomme, så de ved, hvordan de skal agere.

  Kontakt Institut For Cyber Risk og hør mere.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer