Sikker adfærd på sociale medier – med Alice & Bob


Aldrig har forbruget af sociale medier været større, og vi deler ud af vores privatliv og arbejdsliv på alle mulige forskellige platforme.

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn…

…siderne er mange, og det er timerne vi bruger på dem også.

Hvordan skal man være beskyttet på sociale medier? Der er mange der kigger med, og mange it-kriminelle ved godt, at vi måske kan komme til at klikke på noget der ser lidt for interessant ud.

Medarbejdere der bruger en arbejdstelefon eller computer til at være på sociale medier kan give adgang til it-kriminelle. Et klik på et link kan føre til stor skade.

Det er derfor vigtigt, at medarbejderne er uddannet i, hvad der er sikker adfærd på sociale medier.

PRØV 14 DAGE GRATIS!

Er vores awareness-platform noget for dig? Vurdér selv med en 14-dages gratis prøveperiode.

Du skal bare skrive til os, så sætter vi det op for dig.

Lad IFCR og Alice & Bob hjælpe din virksomhed

Sociale medier kan være en indgangsvinkel til din virksomheds systemer. Eksempelvis hvis medarbejderen klikker på et Facebook-link fra sin arbejdstelefon. Uddan dine medarbejdere.

Trailer-video

Tilbage til alle temaer

Vil du vide mere?

Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

Se alle temaer