Cyberhygiejne-tjek


Cyberangreb vokser i både frekvens og dets skadespåvirkning.

Mindre sikkerhedsfejl kan få store konsekvenser, der ofte ender i nyhederne og kan forårsage væsentlig skade på de ramte virksomheder. Da der er en opfattelse af, at kun store, globale virksomheder er i fare, når det kommer til cyberkriminalitet, går tusindvis af angreb mod små og mellemstore virksomheder stort set ubemærket hen.

De største og mest succesfulde angreb skyldes, at it-kriminelle udnytter velkendte og almindelige sikkerhedsproblemer, der ofte er resultatet af dårlig cyberhygiejne i virksomhederne.

Det anslås, at op til 80 % af disse angreb kunne have været undgået, hvis virksomhederne havde haft den rette cyberhygiejne.

For at ruste virksomheder bedst muligt mod cyberangreb bør en såkaldt cyberhygiejne-strategi implementeres. Strategien skal først og fremmest sikre, at der bliver udført regelmæssige og effektive sikkerhedsforanstaltninger i virksomhederne. De skal være med til at forebygge eventuelle cyberangreb.

Samtidig minimerer det også risikoen for, at virksomheden påfører andre skade i forbindelse med cyberkriminalitet.

I den sammenhæng kan cyberhygiejne sidestilles med personlig hygiejne. Så snart den er korrekt integreret i en organisation, vil det være enkle daglige rutiner, god adfærd og lejlighedsvise checkups, der sikrer, at organisationens cyberhygiejne er optimal.

I takt med at virksomheder over hele verden bliver stadig mere forbundne med forsyningskæder på flere forskellige niveauer for selv den mindste organisation, er det i dag uhyre vigtigt med en god cyberhygiejne i enhver virksomhed. Der er i dag talrige eksempler på, at en kompromitteret virksomhed påfører en anden virksomhed skade grundet manglende cyberhygiejne.

 

RUST DIN ORGANISATION MOD CYBERANGREB – VI KOMMER HELE VEJEN RUNDT

 

Med et Cyberhygiejne-tjek bliver din virksomhed bedre rustet mod cyberangreb. Vi kommer rundt om medarbejderne, infrastrukturen og processerne, får kortlagt optimeringsområder og identificeret de lavt hængende frugter. Vi hjælper dig og dine medarbejdere med at få en god cyberhygiejne-praksis på tværs af hele organisationen, som vil minimere risikoen for de stigende cyberangreb.

 

Få udført et Cyberhygiejne-tjek. Bliv kontaktet og hør nærmere. 

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  IFCR har kompetente sikkerhedsrådgivere, som blandt andet hjælper virksomheder med:

  • at udarbejde en risikoanalyse,
  • at foretage simulerede angreb,
  • at identificere sårbarheder, der er lette at angribe,
  • at udarbejde en plan for, hvordan du beskytter din virksomheds kritiske data, samt
  • løbende sparring og support.

  Kontakt Institut For Cyber Risk

  IFCR har gennem mange års arbejde erfaring med forskellige typer af virksomheder.

  Vi kan også hjælpe din. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

  Andre Cyber Security-services

  Institut For Cyber Risk tilbyder en lang række services inden for Cyber Security.

  Udover Cyberhygiejne-tjek tilbyder IFCR også Penetrationstest, Assume Breach og Ransomware Readiness Assessment.