BLIV EN DEL AF IFCR OFFENSIVE OPS


IFCR Offensive Ops udvider løbende holdet og lige nu søger vi nye talentfulde kollegaer, der brænder for at hjælpe vores kunder med at afprøve sikkerheden i deres applikationer, netværk og systemer

Du får en central rolle i at udforske og teste sikkerhedsforanstaltningerne for en bred vifte af kunder, hver med deres individuelle teknologiske landskab og sikkerhedsbehov. Vi værdsætter nysgerrighed og innovation, og du vil arbejde tæt sammen med resten af teamet med at udvikle nye angrebsvektorer, teknikker og strategier for offensive ydelser. Vi har plads til de skarpeste talenter med speciale i både Application Security Assessments (Web, Mobil, Apps, mv.) og Enterprise Security Assessments (Red Team, Assume Breach, Cloud, mv.) Vores mål er at styrke vores kunders forsvar mod avancerede cybertrusler gennem en proaktiv og omfattende tilgang til offensiv sikkerhed.

Du skal desuden have lyst til at arbejde som konsulent i en ny og anderledes virksomhed med ca 30 dedikerede kollegaer. Vores ambition er at være Danmarks bedste cyberarbejdsplads. Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en Employees First, Customers Second-tilgang. Vi har indført en 4-dages arbejdsuge, elsker at anvende moderne teknologi til effektivisering og hader pseudoarbejde.

Dine ansvarsområder vil bl.a. dække over:

 • Udføre dybdegående penetrationstests af web- og mobilapplikationer, cloud-baserede tjenester, samt netværksinfrastrukturer.
 • Planlægge og gennemføre Red Team-operationer og adversary simulationer, der tester organisationers beredskab mod realistiske angreb.
 • Anvende ‘assume breach’ tilgangen for at identificere, hvordan en angriber kunne bevæge sig lateralt og horisontalt, specielt med fokus på Active Directory-sikkerhed.
 • Udforske og afprøve sikkerhedsforanstaltninger i cloud-miljøer, herunder AWS, Azure, og Google Cloud, for at identificere potentielle sårbarheder og anbefale forbedringer.

Vi søger kandidater, der bl.a. har:

 • Erfaring med og en passion for penetrationstest/bug bounty hunting, herunder specifikke områder som web og mobil.
 • Praktisk erfaring med Red Team-operationer, ‘assume breach’ tilgange, og sikkerhedsevalueringer af Active Directory både on-premise og hybrid.
 • Teknisk indsigt i cloud-platforme og forståelse for unikke sikkerhedsudfordringer i cloud-miljøer.
 • Certificeringer som OSCP, OSWE, OSEP, CRTO, GXPN, CRTP mv. vægtes positivt og demonstrerer din ekspertise og vedholdenhed.

Dine kompetencer er vigtige, men man kan hele tiden dygtiggøre sig, og det støtter vi op om. Så det allervigtigste er at du har lyst og engagement til at anerkende og løse vores kunders problemer, og det kræver faglighed, selvindsigt og en god portion pragmatisme.

Hvorfor er IFCR Offensive Ops noget for dig?

 • Du bliver en del af et engageret team, der arbejder med en bred vifte af udfordrende sikkerhedsprojekter og teknologier.
 • Du nyder godt af konkurrencedygtige lønforhold, fleksible arbejdstider, og mulighed for fjernarbejde.
 • Du søger et miljø med kontinuerlig faglig udvikling, kan opnå certificeringer, og deltage i relevante konferencer.
 • Du trives i en kultur, der fremmer nysgerrighed, innovation, og deling af viden.

Interesseret?

Hvis du er drevet af tekniske udfordringer og ønsker at gøre en forskel inden for cybersikkerhed, vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning med CV og en kort beskrivelse af dine erfaringer og projekter. Ansøgninger behandles løbende. Send din ansøgning til Michael Dyrmose på job@ifcr.dk.