En sikker arbejdsplads – med Alice & Bob


Sløset omgang med data og dokumenter er en åben invitation til tyveri – især når kontoret er tomt.

Åben computer og dokumenter på bordet

Det kan være en årsag til, at data havner i de forkerte hænder. Sørg for at have adgangskoder på alle enheder, og sørg for at have en politik for, hvordan dokumenter og andet data beskyttes bedst muligt – også når der er tale om fysiske papirer.

Med Alice & Bob gennemgår dine medarbejdere et uddannelsesforløb som fører til bedre viden omkring it-sikkerhed.

Således står din virksomhed meget stærkere, når de it-kriminelle forsøger at angribe virksomheden.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Få hjælp til at sikre din arbejdsplads

  Hos Institut For Cyber Risk ved vi, at de it-kriminelle kan finde på at klæde sig ud og luske rundt på arbejdspladsen. Uddan dine medarbejdere i, hvordan de bedst kan være med til at beskytte virksomheden.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer