Assume Breach


Scenariebaseret penetrationstest hvor det antages, at angriberen allerede har adgang til netværket. Hvad kan angriberen nu opnå?

En medarbejders computer kan bringe virksomheden i fare, hvis denne åbner for skadelige e-mails eller tilgår hjemmesider, der gør det muligt for en hacker at få fodfæste i det interne netværk. I værste fald kan det få fatale konsekvenser for tilgængeligheden og fortroligheden af virksomhedens systemer og data.

Hør mere om hvordan Assume Breach kan hjælpe din organistion.
Kontakt os

Hvad er Assume Breach?

En penetrationstest har til formål at afdække virksomhedens huller i it-sikkerheden.

En traditionel penetrationstest udføres typisk ved hjælp af automatiske scannere, der udelukkende fokuserer på at identificere og verificere tilstedeværelsen af svagheder i netværkstjenester og applikationer, men den registrerer sjældent sårbarheder forårsaget af standard- eller fejlkonfigurationer i Domain and Active Directory (AD-komponenter), herunder også adgangsstyring.

“En Assume Breach antager, at en IT-kriminel allerede har fået adgang til jeres netværk. Dermed undersøger en Assume Breach, hvor langt en IT-kriminel kan nå, og hvor meget skade denne kan gøre. Kontakt mig på:

…og lad os tage en snak om, hvordan en Assume Breach kan hjælpe jer.”

– Christina Wulff Jensen, Senior Security Sales Advisor, IFCR

Målrettede angribere…

…er langt mere tilbøjelige til at udnytte denne type sårbarheder, idet den traditionelle penetrationstest har en tendens til at overse dem.

I et typiskvirksomhedsnetværk vil en målrettet angriber have gode muligheder for at bevæge sig rundt mellem forskellige enheder, og derved opnå sit mål, også i tilfælde hvor den første enhed angriberen lander på ikke i sig selv indeholder følsom data eller adgang til forretningskritiske systemer.

Dertil misbruger målrettede angribere også de indbyggede systemværktøjer til at gennemføre deres handlinger i et forsøg på at undgå at blive opdaget (Living of the Land).

Få udført en Assume Breach. Udfyld formularen og bliv kontaktet – eller læs mere nedenfor!

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  “Lad os analysere din sikkerhed”

   

  Mit navn er Michael Dyrmose, og jeg er Partner & Head of Offensive Operations hos Institut For Cyber Risk.

  Lad mit team og mig analysere din sikkerhed ud fra en Assume Breach-tilgang. Vi kan give dig en realistisk indsigt i det trusselsbillede, som din virksomhed kigger ind i. Vi kan vurdere, hvor meget kontrol over jeres systemer en hacker vil kunne opnå, og hvilken skade denne vil kunne gøre.

  Vi kan også hjælpe jer med at forbedre sikkerheden, så I er bedre beskyttet. 

  Lad os kontakte dig og fortælle nærmere. 

  Realistisk indsigt

  En Assume Breach, udført af IFCR, analyserer sikkerheden i systemer og AD-komponenter i virksomhedens interne netværk via en kompromitteret medarbejdercomputer. Denne test giver en realistisk indsigt i truslen, som virksomhedens medarbejdere med adgang til internettet udgør.

  Assume Breach udføres ved at give IFCR adgang til en computer, som er forbundet til virksomhedens netværk, opsat iht. virksomhedens standarder med loginoplysninger og med de samme rettigheder som en medarbejder får i en ny virksomhed. Dette simulerer et angreb ”indefra” udført af en person med uautoriseret adgang til en medarbejders computer. Helt konkret er det et eksempel på en medarbejder, som er offer for phishing. Testen vil simulere og tage afsæt i de faser, som et angreb følger, efter at en hacker har fået adgang til netværket. Vi implementerer manuelle og kreative angreb på identificerede tjenester.

   

  Følgende er eksempler på, hvad en Assume Breach kan afsløre:

  • Identificering af tilstedeværelse og udnyttelse af sårbarheder i installeret software, som tillader en hacker at angribe.
  • Tilstedeværelse og udnyttelse af eventuelle fejlkonfigurationer i AD og adgangsstyring.
  • Identifikation af svage adgangskoder og udnyttelse ved hjælp af ”password spraying”.
  • Identifikation af utilsigtet adgang til følsomme fildelinger eller -tjeneste.

  Bliv kontaktet og hør nærmere

  Lad os fortælle dig mere omkring en Assume Breach og hvordan den kan hjælpe dig. Skriv dit navn og den e-mailadresse som du ønsker at blive kontaktet på, så fortæller vi mere omkring hvorfor du bør vælge en Assume Breach-tilgang.

   

  Udfyld formularen nedenfor.

   

   Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

   Udbytte ved en Assume Breach

   Sårbarheder og indstillinger

   Kortlægning og identificering af sårbarheder og fejlagtige indstillinger i Active Directory.

   Potentielle sårbarheder, enheder

   Kortlægning og identificering af potentielle sårbarheder på en typisk medarbejder-pc.

   Potentielle sårbarheder, domæne

   Kortlægning og identificering af potentielle sårbarheder i domænets brugerrettigheder.

   Realistisk indsigt i truslen

   Opnå realistisk indsigt i truslen, som virksomheden står over for i tilfælde af, at et endpoint-system bliver kompromitteret.

   Afrapportering med opsummering

   Afrapportering med kort forretningsrettet opsummering samt konkrete, teknisk funderede eksempler på identificerede sårbarheder og klare anbefalinger til udbedring af disse.

   Afsluttende præsentationsmøde

   Afslutningsvist et præsentationsmøde med gennemgang af resultat og anbefalinger.

   Rapportering

   Afslutningsvis fremsender IFCR en rapport.

   Rapporten vil blive leveret som en PDF-fil og vil indeholde følgende:

   • Introduktion og formål
   • Overordnet analyseresultat/ledelsesresume
   • Beskrivelse af benyttet metode
   • Detailobservationer med tilhørende anbefalinger

   Få udført en Assume Breach

   Hos IFCR kan vi udføre en Assume Breach for din virksomhed. Få analyseret sikkerheden og få en realistisk indsigt i truslen.

   Vidste du, at IFCR tilbyder Red Team Operations?

   Hos IFCR er vi grundige i alt hvad vi gør. Derfor kan vi også godt lide at tilbyde services, som kommer hele vejen rundt.

   Selvom en Assume Breach er mindre kompleks og kræver færre ressourcer end en Red Team Operation gør, kan der nogle gange være behov for en ekstra gennemgribende service.

   Har din virksomhed brug for en Red Team Operation?

   Andre Cyber Security-services

   Institut For Cyber Risk tilbyder en lang række services inden for Cyber Security.

   Udover Assume Breach tilbyder IFCR også Penetrationstest, Ransomware Readiness Assessment og Cyberhygiejne-tjek.