Sikker adfærd på internettet – med Alice & Bob


I op til flere timer om dagen opholder vi os på internettet. Denne færden er ikke uden fare, da It-kriminelle konstant forsøger at stjæle data fra dig eller opnå adgang til din PC eller dine mobile enheder.

Ekstra gode tilbud? Lær at være opmærksom

De it-kriminelle udnytter hvordan vi agerer på internettet og forsøger at lokke os i fælden med (lidt for) gode tilbud.

Men hvilke tegn er der? Hvad skal man holde øje med?

Hjælp dine medarbejdere med at gennemskue truslerne. Hvis en medarbejder shopper på nettet fra en virksomhedsenhed, kan de it-kriminelle nemlig få adgang til alle virksomhedens systemer.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  IFCR KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED - HØR MERE OM HVORDAN

  Fordi vi er på nettet hele tiden, og fordi vi ofte indtaster vores betalings- og personlige oplysninger på forskellige hjemmesider, er det vigtigt, at man er ekstra opmærksom. Uddan dine medarbejdere, så I sammen kan stå imod it-angreb.

  Sikker adfærd på internettet, trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer