Download Whitepaper


Download vores whitepaper om cyber awareness training lige her.

Mere information

Uddannelse af medarbejdere er en forudsætning for at kunne navigere i en stadig mere digitaliseret verden, hvor cyberrisici er et fast element i hverdagen.

Læs mere om vores awareness-platform og hvordan den kan hjælpe din organisation til bedre IT-sikkerhed.

Download vores whitepaper.

Download whitepaper

LAD ALICE OG BOB HJÆLPE DIG

Til at hjælpe dig med at uddanne dine medarbejdere tilbyder vi Alice og Bob-universet.

Vi følger Alice og Bob i en række hverdags-situationer, hvor informationssikkerhed og datasikkerhed er fokus.

Alice og Bob-universet er præget af humor, og er pædagogisk opbygget med skarp kommunikation der øger opmærksomheden og årvågenhed blandt medarbejderne, fremfor en løftet pegefinger.

DIN MENNESKELIGE FIREWALL

Gør dine medarbejdere til et aktiv i kampen om at beskytte din organisation og dets aktiver mod it-kriminelles ugerninger.

Uddan og udfordr medarbejderne, så de forstår vigtigheden af cybersecurity og føler et større ansvar overfor sikker adfærd. Lad dem samtidig vide, at de faktisk er en vigtig brik i den menneskelige firewall.

Sørg for, at de tilegner sig en helt naturlig skepsis, der giver deres nysgerrighed sparket, når de for eksempel modtager en e-mail med spændende informationer, lovede lyksaligheder og blinkende links. Udfør anderledes kampagner piftet op med konkurrenceelementer. Giv dem en oplevelse, gør det med humor, gør det med fællesfølelse – noget de husker!

Download whitepaper

Medarbejdere må være bevidste og opmærksomme, og de må føle et ansvar for at være organisationens menneskelige firewall.