Passwordhåndtering – med Alice & Bob


Før man kan låse sin PC eller sine mobile enheder, skal man angive et password eller en pinkode for at beskytte det data, som opbevares.

Tænk dig rigtig godt om…

De gode passwords hænger nemlig ikke på træerne.

Navn123 er måske nemt at huske, men det er også nemt at gætte. For at beskytte sig selv, sine data og sin arbejdsplads bedst, er det vigtigt at vide, hvad en god adgangskode er.

Den vigtigste huskeregel er dog: Del dem aldrig med nogen.

IFCR ved hvad der er vigtigt for at skabe en god it-sikkerhed i en virksomhed. Uanset hvor gode firewalls og antivirusprogrammer virksomheden har, kommer den ikke udenom vigtigheden af medarbejderne.

PRØV 14 DAGE GRATIS!

Er vores awareness-platform noget for dig? Vurdér selv med en 14-dages gratis prøveperiode.

Du skal bare skrive til os, så sætter vi det op for dig.

Få hjælp til passwordhåndtering

Institut For Cyber Risk hjælper hver dag virksomheder med at beskytte sig mod it-angreb. Medarbejderne er den vigtigste ressource – uddan dem og være foran.

Trailer-video

Tilbage til alle temaer

Vil du vide mere?

Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

Se alle temaer