Sikker databehandling – med Alice & Bob


Privat data og arbejdspladsens data er noget, vi skal værne omkring og i høj grad skal beskytte. Men der er forskel på, hvordan vi skal passe på data.

Alle ved, at data skal beskyttes, men…

Hvordan skal det gøres? Og vidste du godt, at der er forskel på data?

Data som navn, e-mail og telefonnummer er én slags data, og betragtes som almindelig data, men oplysningerne skal alligevel beskyttes.

Data som ansættelseskontrakt, finansielle oplysninger og helbredsoplysninger betragtes som fortroligt og følsomme data. Disse oplysninger er det oftest kun dig, der skal have adgang til. Derfor er det en god idé at beskytte de ekstra godt.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Lær om databeskyttelse med Alice & Bob

  Institut For Cyber Risk ved hvordan data beskyttes bedst, og hvordan medarbejdere uddannes til at være opmærksomme. Hør mere i dag.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer