SoMe- og Digital Marketingmedarbejder hos Institut for Cyber Risk


Er du en digitalt kyndig person, der brænder for at skabe synlighed og engagement gennem digitale kanaler? Har du lyst til at arbejde i en Cyber-verden i vækst? Så er du måske vores nye kollega hos Institut for Cyber Risk (IFCR).

Om IFCR

IFCR er en førende aktør inden for Cyber-sikkerhed og risikostyring. Vi arbejder med virksomheder og organisationer for at beskytte dem mod digitale trusler og sikre, at de er rustet til fremtidens udfordringer.

Jobbeskrivelse

Som SoMe- og Digital Marketingmedarbejder hos IFCR bliver du en afgørende del af vores lille, men dedikerede team på vores kontor I Nærum. Du får ansvaret for at drive og udvikle vores digitale kanaler, herunder sociale medier og hjemmeside. Vi er aktive på LinkedIn lige nu, men vi drømmer om at udvide til flere platforme.

Hvem er du?

Vi søger en passioneret person med god energi, der kan arbejde selvstændigt og samtidig sætter pris på samarbejde. Du er kreativ, iderig og brænder for content-marketing og kommunikation, der skaber engagement. Du har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste digitale tendenser, og du har en skarp pen, der sikrer levende og fængende tekster. Du følger udviklingen og optimerer baseret på performance og data.

Ansvarsområder

Dine opgaver vil omfatte:

  • Målgruppeanalyse og community management
  • Udvikling af annoncer og cases til vores SoMe-platforme
  • Skrivning og optimering af tekster til IFCR’s hjemmeside i samarbejde med vores specialister
  • Visuel historiefortælling og erfaring med Canva
  • Forståelse og anvendelse af SEO samt kendskab til Googles algoritmer

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og interesse eller erfaring inden for digital marketing, SEO og annoncering på sociale medier. Du er struktureret, detaljeorienteret og trives med en bred vifte af opgaver. Selvkørende og proaktiv, men også villig til at spørge, når du er i tvivl. Erfaring med Canva og teknisk forståelse er et plus.

Hvad tilbyder vi?

Vores ambition er at være Danmarks bedste cyberarbejdsplads. Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en Employees First, Customers Second-tilgang. Vi har indført en 4-dages arbejdsuge, elsker at anvende moderne teknologi til effektivisering og hader pseudoarbejde.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Kim Høse på tlf. 61 13 50 21 eller mail: job@ifcr.dk. Send en kort ansøgning og dit CV samt gerne et par eksempler på content, som du har lavet, hurtigst muligt og senest den 17. Juni 2024.

IFCR går op i at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, og vi opfordrer derfor alle uanset køn, baggrund, alder eller handikap til at søge stillingen.