Social engineering


Er en betegnelse, som bruges til at beskrive de angrebsmetoder, hvor en ondsindet IT-kriminel forsøger at misbruge vores tillid og udgiver sig for at være en anden.

Er det en vi kender?

En særlig måde at få adgang til virksomhedens it-systemer, er at udgive sig for at være en anden, end den man er. Det kaldes social engineering, og det benyttes sommetider af it-kriminelle.

Det kan være en der ringer og udgiver sig for at være fra en anden afdeling eller for lige at være startet hos en leverandør eller samarbejdspartner.

Men vær opmærksom. I store virksomheder kan det være svært at vide, hvem der er ny. Derfor er det vigtigt med den rette uddannelse.
Prøv 14 dage gratis

Trailer-video

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Beskyt din virksomhed. Få hjælp af IFCR og Alice & Bob.

  I Institut For Cyber Risk ved vi, hvor man bedst beskytter virksomheden mod social engineering. Få hjælp af Alice & Bob.

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer