Mobile Enheder – med Alice & Bob


Vi har næsten alle en mobilenhed, som indeholder vigtige og personlige informationer, billeder og andet kritisk data om dig og din arbejdsplads.

Alice & Bob hjælper din virksomhed med at beskytte mobile enheder

Telefoner, bærbare computere, tablets, smart watches – ja, listen er lang. Alle disse mobile enheder går vi rundt med og benytter os af hver eneste dag.

Vores e-mailkonto er sikkert tilknyttet den bærbare computer, og hvad med alle de arbejdsrelaterede billeder på telefonen?

Lær at beskytte mobile enheder på bedste vis.

Institut For Cyber Risk ved hvordan man uddanner medarbejdere til at forstå og reagere på truslerne fra It-kriminelle.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Hør mere om hvordan IFCR kan hjælpe din virksomhed

  Mobile enheder kan være en vej ind til virksomhedens netværk og oplysninger. Derfor kan det være en god idé at uddanne sine medarbejdere til at være opmærksomme.

  Kontakt Institut For Cyber Risk og hør mere.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer