Om Institut for Cyber Risk

Med mere end 50 års samlet erfaring inden for cyber risk, hvoraf mere end de seneste 20 år er fra Deloitte Risk Advisory, bygger Institut for Cyber Risk (IFCR) på et solidt fundament. Vi har en dyb forståelse for cyber risk i et forretningsperspektiv og besidder solide kompetencer inden for både cyber risk, sikkerhedstest, informationssikkerhed, GDPR, Cyber Awareness, ISO og meget andet. IFCR-teamet har stor erfaring med at servicere både private og offentlige organisationer, og udgangspunktet er altid ”størst værdi for pengene”.

Institut for Cyber Risk er en dansk medarbejderejet virksomhed, der er grundlagt af Tobias Borg Petersen og Mads Frandsen. Både Tobias og Mads har de sidste mange år arbejdet i Risk Advisory i Deloitte. Begge har også tidligere arbejdet i Digicure. Senest er Jesper Helbrandt, stifter af Digicure og tidligere partner i Deloitte, trådt ind som investor i IFCR.

Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en ”Employees First, Customers Second”-approach, hvor vi fokuserer på at eliminere mest muligt pseudoarbejde og desuden benytte moderne teknologi effektivt i hverdagen. Disse tiltag gør det muligt for os at indføre en 4-dages arbejdsuge.

Vi har en mission om at skabe fremtidens cyberarbejdsplads, hvor der er plads til at yde den bedste service for vores kunder, som vores motiverede og passionerede medarbejdere altid tager hånd om. Vi er overbeviste om, at vi med vores filosofi og tilgang til medarbejdere og arbejde vil være i stand til at skabe en unik arbejdsplads, hvor vi kan tiltrække og fastholde de bedste hoveder.

Institut for Cyber Risk tilbyder kun de services, hvor vores faglige kompetencer vejer tungest. Som organisation kan I derfor være 100 procent sikre på, at alle opgaver bliver udført af medarbejdere med de bedste kompetencer, den største omhu og den største professionalisme hver gang.

Institut for Cyber Risk står til din rådighed og kigger gerne forbi til en uforpligtende drøftelse.

De bedste hilsner

Team IFCR

Jesper Helbrandt

Jesper Helbrandt
Senior Security Advisor
Mobil: +45 40 13 00 00
E-mail: jhe@ifcr.dk

Friha Akhatr

Friha Akhtar
Senior Security Advisor | salg
Mobil: +45 28 58 02 55
E-mail: fak@ifcr.dk

Mads Frandsen

Mads Frandsen
Senior Security Advisor
Mobil: +45 30 93 45 78
E-mail: mfr@ifcr.dk

Tobias Borg Petersen

Tobias Borg Petersen
Senior Security Advisor
Mobil: +45 29 72 45 03
E-mail: tpe@ifcr.dk

Johannes Hatting

Johannes Hatting
Senior Security Advisor
Mobil: +45 30 93 53 06
E-mail: jha@ifcr.dk

Tobias Andersen

Tobias Andersen
Security Advisor
Mobil: +45 30 59 14 31
E-mail: tan@ifcr.dk

Lise Christoffersen
Senior Marketing & HR Manager
Mobil: +45 93 20 01 31
E-mail: lch@ifcr.dk

Alice
Senior Cyber Awareness-stjerne
Tlf.: 70 20 92 09
E-mail: alice-bob@ifcr.dk

Bob
Senior Cyber Awareness-stjerne
Tlf.: 70 20 92 09
E-mail: alice-bob@ifcr.dk