Human Factor


Dine medarbejdere er et vigtigt aktiv i kampen mod cybertrusler

DIN MENNESKELIGE FIREWALL

Gør dine medarbejdere til et aktiv i kampen om at beskytte din organisation og dets aktiver mod it-kriminelles ugerninger.

Uddan og udfordr medarbejderne, så de forstår vigtigheden af cybersecurity og føler et større ansvar overfor sikker adfærd. Lad dem samtidig vide, at de faktisk er en vigtig brik i den menneskelige firewall.

Sørg for, at de tilegner sig en helt naturlig skepsis, der giver deres nysgerrighed sparket, når de for eksempel modtager en e-mail med spændende informationer, lovede lyksaligheder og blinkende links. Udfør anderledes kampagner piftet op med konkurrenceelementer. Giv dem en oplevelse, gør det med humor, gør det med fællesfølelse – noget de husker!

Du kan læse mere om, hvilke services vi tilbyder inden for The Human Factor. Vi er altid friske på en snak om din organisations behov i kampen om at beskytte din organisation og dets aktiver.

Institut For Cyber Risk tilbyder:

Uddannelse og rådgivning inden for tre forskellige dele af Human Factor-området.

Med en stor erfaring inden for cyber risk-området, kan vi med ro i stemmen sige, at virksomhedens medarbejdere er dens største aktiv.

Sørg for at uddanne dem, træne dem og informere dem omkring de risici, der gemmer sig derude.

IFCR hjælper virksomheder med Cyber Security Awareness Training, Phishing Awareness Test og CEO Fraud-Simulering.

Rådgivning af kompetente profiler

På Human Factor-området har IFCR stor erfaring med at hjælpe virksomheder – med at hjælpe deres ansatte. De er nemlig din vigtigste firewall.

Vi sikrer, at din virksomhed modtager kompetent rådgivning. Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os

Cyber Awareness Training med Alice og Bob

Medarbejdere må være bevidste og opmærksomme, og de må føle et ansvar for at være organisationens menneskelige firewall.

I mange tilfælde skyldes it-kriminelles adgang til virksomheden en menneskelig handling. Denne handling vil kunne undgås ved hjælp af uddannelse og træning i it-sikkerhed.

Få 14 dage gratis adgang til platformen.

Læs mere

Kontakt Institut For Cyber Risk

Tag kontakt til os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed og for dine medarbejdere.

Vi er altid friske på en uforpligtende samtale.

Tilmeld nyhedsbrev

Hos IFCR udsender vi nyhedsbreve – men kun når vi har noget at fortælle. Det kan være invitation til et event, en spændende artikel eller anden relevant cyber-viden.

Hvis du har lyst til at blive opdateret så tilmeld dig vores nyhedsbrev.