Phishing Awareness Test


Flere end 3,4 milliarder falske e-mails udsendes hver dag. Gør dine medarbejdere mere opmærksomme.

Styrk virksomhedens IT-forsvar

Har du et godt overblik over, hvorvidt dine medarbejdere klikker på links, de som udgangspunkt burde være langt mere kritiske overfor, samt hvor stor skepsis de besidder, når de modtager mails i deres indbakke?

De fleste virksomheder, som tester deres medarbejdere, bliver desværre forundrede over, hvor mange der klikker på linksene i disse mails – men hvem vil ikke gerne tjekke, hvad årets julegave er, hvilket hold de er kommet på til DHL-løbet eller læse om den nye, ekstra fridag, ledelsen overrasker med.

Kontakt os og få mere information

Få udført en phishing awareness test med IFCR. Testen styrker din menneskelige firewall, nemlig organisationens medarbejdere.

Contact us

Hvor mange procent af dine medarbejdere klikker på links, de ikke bør klikke på?

Phishing-mails er et stigende problem, der skal tages meget alvorligt. Din virksomhed bliver dagligt udsat for angreb fra ondsindede it-kriminelle, som enten ønsker et økonomisk afkast eller udøver spionage.

I hvilken som helst virksomhed bør en phishing-test derfor være en del af en oplysningskampagne, der skal være med til at vække opsigt og bevidsthed blandt medarbejderne, så de forholder sig mere kritiske til den næste mistænkelige mail, der ender i deres indbakke.

Få hjælp til at modstå phishing-angreb.

Phishing-testen kan både stå alene eller være en integreret del af et udviklingsprogram for dine medarbejdere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig.

    We use the information you provide to initiate contact with you. Read more about how we use and protect your information in our privacy policy.

    IFCR kan hjælpe din virksomhed

    Hør mere om vores Cyber Awareness Training. Kontakt Institut For Cyber Risk i dag. Vi er altid friske på en uforpligtende samtale omkring din virksomhed.