Direktørsvindel – med Alice & Bob


It-kriminelle udgiver sig for at være en fra ledelsen og vil lokke dig til at overføre penge til en konto i udlandet eller betale en faktura.

Alice & Bob hjælper din virksomhed med at beskytte sig mod direktørsvindel.

Direktørsvindel – eller CEO Fraud – er et velkendt fænomen i virksomheder. Det udspiller sig typisk når direktøren er på ferie eller ved højtider, og en medarbejder i bogholderiafdelingen modtager en mail, fra en der udgiver sig for at være direktøren.

Ofte beder mailens afsender om betaling af en faktura for at lokke penge ud af virksomheden.

Der er dog typiske tegn, som medarbejdere kan uddannes til at være opmærksomme på.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Hør mere om hvordan IFCR kan hjælpe din virksomhed

  Direktørsvindel kan ende med at koste virksomheden mange penge. Derfor kan det være en god idé at uddanne sine medarbejdere til at være opmærksomme.

  Kontakt Institut For Cyber Risk og hør mere om, hvordan din virksomhed modstår direktørsvindel.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  See all themes