Vi udfordrer din organisation

Institut for Cyber Risk hjælper dig med at opnå et højere sikkerhedsniveau og med at være forberedt på de mange trusler. Det er, uanset om du er en cybermoden organisation eller først lige er begyndt at fokusere på it-sikkerhed.
Vi har bred erfaring med diverse sikkerhedsstandarder såsom NIST, CIS Critical Security Controls, ISO2700x og EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vores arbejde spænder lige fra hjælp til den grundlæggende cyberhygiejne til det mere strategiske. Vores rådgivning har fokus på at skabe mest sikkerhed for pengene. I samarbejde med jer kan vi skabe et overblik over jeres nuværende situation og hjælpe jer med at prioritere de indsatser, som I finder nødvendige. Vi udfordrer din organisation med phishing tests og træning, da det er her, de store gevinster ofte ligger gemt.
Vores team udfordrer både infrastruktur og applikationer for at afdække eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder. Alle enheder på nettet udgør en risiko og bør derfor løbende testes for sårbarheder og fejlkonfigurationer.