Artikler


Her kan du holde dig opdateret på de seneste artikler fra Institut For Cyber Risk. Vi bestræber os på at dele relevante erfaringer, kompetencer og ny viden. God læselyst!
  • Se alle
14.02.22

Drop det, du kan ikke undgå ransomware – men det er ikke det samme, som at du skal give op!

Hackere arbejder ud fra princippet om ”least resistance” og er generelt uimponerede over teknologier. Faktisk er det bedste, jeg kan sige til mit team af etiske hackere, at ”denne kundes teknologi er 100% hacker-sikret, og I kommer ALDRIG ind...
26.01.22

Oversigt: Cyberangreb i andet halvår af 2021

Også i andet halvår af 2021 indtraf et større antal cyberangreb mod både offentlige og private organisationer. Ransomware-angreb var igen betegnelsen for en stor del af angrebene.
14.10.21

Oversigt: Cyberangreb i første halvår af 2021

Verden oplever stigende cyberkriminalitet. Antallet af anmeldte ransomware-angreb er femdoblet fra 2019 til 2020. Læs om en række af de fremtrædende cyberangreb for første halvår af 2021 her.
29.11.20

Ransomware-angreb er stigende, har du en beredskabsplan på plads?

Ransomware-angreb er stigende, har du en beredskabsplan?Langt de fleste organisationer har ingen ransomware-beredskabsplan, eller også er de ikke bekendt med, at der findes en.
23.04.20

Den næste milliard cyberkriminelle

Hvert år strømmer flere og flere personer ud på internettet og bliver med et en del af et globalt samfund, hvor man kan komme i kontakt med alle, der er tilsluttet. Det er en af de største muligheder for virksomheder og et stort personligt...