Pressemeddelelse: Ny CEO i Institut For Cyber Risk


Efter mere end 4 år ved roret for Institut For Cyber Risk (IFCR) træder Jesper Helbrandt tilbage fra sin stilling som CEO og overlader ansvaret til hans mangeårige kollega Tobias Borg Petersen.

Institut For Cyber Risk er glade for at meddele, at Tobias Borg Petersen overtager rollen som administrerende direktør (CEO) efter Jesper Helbrandt. Tobias og Jesper har igennem de sidste 13 år haft et frugtbart samarbejde, først i Digicure, sidenhen i Deloitte og de seneste 4 år i IFCR, hvorfor Tobias er yderst velkvalificeret til at føre virksomheden videre som en toneangivende aktør på markedet for cyber risk.

Tobias Borg Petersen har en solid baggrund inden for Cyber Risk og har spillet en afgørende rolle i IFCR’s rejse mod at blive en toneangivende virksomhed. Hans ekspertise og dedikation har bidraget til at opbygge IFCR’s stærke position og etableret virksomheden som en pålidelig partner inden for cybersikkerhed.

Under Jesper Helbrandts ledelse har Institut for Cyber Risk oplevet betydelig vækst og imponerende resultater, ligesom han har været fader og en væsentlig drivkraft bag en virksomhedskultur med bl.a. 4-dages arbejdsuge. Selvom Jesper træder tilbage som CEO, vil han fortsætte som hovedaktionær, bestyrelsesformand og executive advisor for udvalgte kunder. Hans omfattende erfaring og ekspertise vil derfor forblive tilgængelige for virksomheden.

Tobias Borg Petersen ser frem til at påtage sig rollen som CEO og fortsætte IFCR’s succesfulde rejse. Han vil fokusere på at udvide virksomhedens kernekompetencer og styrke dens position som en førende rådgiver inden for cybersikkerhed. Med hans omfattende erfaring og dygtighed vil Tobias fortsætte med at lede IFCR med værdibaseret ledelse og innovation.

Jesper Helbrandt udtaler: “Tobias Borg Petersen er en enestående ekspert inden for området Cyber Risk og har demonstreret enestående lederegenskaber. Jeg er fuldt overbevist om, at han vil tage IFCR til nye højder og fortsætte med at levere kvalitetsløsninger til vores kunder.” Lige fra begyndelsen i 2019 har vores plan været at finde en ny daglig leder til “instituttet”, når vi havde et solidt fundament. Nu, over 4 år senere, står vi stærkt og solidt i den danske cyber risk-branche med mange tilfredse og glade kunder, hvoraf flere har fulgt os i over 10 år. Derfor er jeg både glad og stolt over vores opnåede resultater og er sikker på, at Tobias vil bære stafetten videre med succes.”

Tobias Borg Petersen udtaler: “Det er en ære at overtage rollen som CEO i Institut for Cyber Risk. Jeg er begejstret for at arbejde sammen med vores dygtige team og styrke vores position som en førende stemme inden for cybersikkerhed. Vi vil fortsætte med at levere kvalitetsløsninger og ekspertise til vores kunder og samarbejdspartnere og sikre, at de er rustet til at imødegå de stadigt skiftende trusler i det digitale landskab.”

IFCR er en førende virksomhed inden for cybersikkerhed og risikostyring. Med et dygtigt team af eksperter og avanceret teknologi leverer virksomheden skræddersyede løsninger til at identificere, evaluere og mindske cybertrusler for organisationer på tværs af brancher.

 

Kontaktpersoner:

Tobias Borg Petersen
CEO & Partner
Email: tpe@ifcr.dk
Mobil: +45 29724503

 

 

Jesper Helbrandt
Executive Advisor & Partner
Email: jhe@ifcr.dk
Mobil: +45 40130000