Phishing/Smishing


Det mest populære angreb, som de It-kriminelle benytter sig af, er phishing-angreb.

Information om Phishing/Smishing

IFCR Phishing Hunt

Gør det sjovt for dine medarbejdere at gøre det rigtige, og få en målbar effekt!
Hvem af dine medarbejdere spotter flest phishingmails, når de lander i hans eller hendes inbox? Ser du en værdi i at motivere dine medarbejdere, og lade dem bidrage til kampen mod it-kriminelle som har din virksomhed i radaren? Så bør du se nærmere på Phishing Hunt.

Phishing Hunt er en form for Gamification, som effektivt sætter fokus på en stor udfordring i virksomheder i hele verden. Facts er, at e-mail er den mest anvendte angrebsvektor, og koster organisationer millioner af kroner årligt. Det er derfor oplagt at sætte nogle initiativer ind på dette område og du opnår hurtigt gode resultater.

 

Nedbring klik-procenten!

Henover en aftalt periode bliver der løbende udsendt simulerede phishingmails ud i din organisation. Her gælder det for medarbejderen om at spotte så mange af de udsendte phishingmails som muligt. Det gøres ved at indberette dem via en installeret Phishing Hunt-knap i Outlook.

Hele forløbet tilføres et konkurrenceelement for alle medarbejdere. De mest opmærksomme medarbejdere bliver belønnet for den ønskede brugeradfærd med point som anerkender deres ”phishing expert skills”, selvfølgelig synligt for alle virksomheden.

 

Styrk din cybersikkerhed med IFCR Phishingknappen.

Phishingforsøg er en af mest effektive metoder for it-kriminelle at få uautoriseret adgang til din virksomheds data, systemer og netværk og anses derved for den største trussel for din organisation.

Ved Phishingmails har cyberkriminelle til intention at sprede blandt andet ødelæggende malware eller få adgang til organisationers oplysninger. Det gøres ved at udsende mails til mange modtagere eller ved mere målrettede forsøg ved spear phishing. Phishing er den mest anvendte angrebsvektor og koster organisationer ubeskriveligt mange penge årligt. Phishing kan have fatale følger for store som små organisationer. Statistik viser at 60% må lukke ned et halvt år efter at de har været udsat for cyberangreb.

 

Phishingmails bliver sværere og sværere at spotte.

Selv det trænede øje kan i dag have svært ved at spotte om en e-mail er ondsindet eller ej. Tiden med Google translate og kluntet sprog er slut. Kreativiteten og forfinelsen af disse e-mails gør, at man behøver et lukket miljø til at teste om e-mailen er inficeret eller om den er ok.

 

Giv dine medarbejdere muligheden for simpelt at indberette phishingmails.

IFCR tilbyder organisationer at implementere Phishing-knappen i alle medarbejderes Outlook, som er et hjælpeværktøj til medarbejderen når de modtager en mistænkelig e-mail. Mailen bliver sendt til vores beskyttet miljø, hvor vi undersøger og verificerer om det er en ondsindet mail eller om den er ok. Herefter får i en opfølgning, så I har mulighed for at advare organisationen og den specifikke e-mail, hvis den viser sig at være ondsindet.

Trailer-video

Vores viden om Phishing/Smishing

Institut For Cyber Risk har arbejder med phishing hunt i mange organisationer. Vores viden inden for området er derfor ikke bare omfattende, vi ved nemlig også hvordan vi skal tilpasse de forskellige test til forskellige organisationer.

Vi er altid friske på en uforpligtende samtale omkring din organisation.