Hjemmearbejdsplads – med Alice & Bob


Hjemmearbejde kan være rart. Det giver mulighed for at slappe mere af, men det kræver også et særligt fokus på sikkerheden.

Afslapning, fordybelse og ro…

Hjemmearbejde er noget andet end at være på arbejdspladsen. Man skal ikke ud af døren, der er ikke de samme afbrydelser, og man kan indrette sig, som man har lyst til.

Alligevel lurer truslen. På hjemmearbejdspladsen er man ikke på samme måde omfattet af virksomhedens it-sikkerhed.

Når man er hjemme, tilgår man sit eget internet, og måske er andre i familien også på internettet samtidig. Det kan være en vej ind for de it-kriminelle.

Samtidig er man ofte mere afslappet og tænker måske ikke altid over den gode cyberhygiejne.

Prøv 14 dage gratis

Hos Institut For Cyber Risk tilbyder vi en 14-dages gratis prøveperiode på vores awareness-platform. Platformen danner grundlaget for et anderledes, lærerigt og humoristisk awareness-forløb.

Bliv kontaktet og hør mere

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  Trailer-video

  Tilbage til alle temaer

  Vil du vide mere?

  Læs mere om de andre Alice & Bob-temaer. Hvert modul i Alice og Bob Cyber Awareness Training består af en video, som kort præsenterer temaet.

  Du kan selv sammensætte og designe selv dit program ved at udvælge de moduler, som du finder relevant. Alle videoer har en varighed på ca. 2-4 minutter og er suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet.

  Se alle temaer