En stærk salgsprofil med lederansvar søges


Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed med iværksætterånd? En virksomhed, som ønsker at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og derfor har indført 4-dages arbejdsuge – så læs videre her!

 

Institut For Cyber Risk (IFCR) søger en stærk salgsprofil til at stå i spidsen for vores dedikerede salgsteam. Sammen med teamet skal du være med til at præge cyber risk, ikke kun i Institut For Cyber Risk, men også på markedet, at tilføre endnu flere banebrydende idéer og skabe nye, spændende muligheder for fremtiden.

Nysgerrighed, kreativitet og lysten til at nå dine mål er nøgleord for vores profil. Du får ansvaret for IFCR-salgsteamet med andre stærke salgsprofiler, som du skal være i stand til at motivere, lede og udvikle, så I sammen når nye højder.

Du har minimum 10 års erfaring inden for B2B-salg og salgsledelse og ønskeligt minimum 5 års erfaring indenfor for cyber risk bl.a. tekniske offensive services eller Governance, Risk & Compliance. Har du ikke specifik erfaring med cyber risk-området, er det en fordel, hvis du har arbejdet i it-branchen – dog med et brændende ønske om at arbejde med cyber risk.

Du er strategisk, men arbejder også operationelt i hverdagen, hvor du løser opgaver omkring kunden sammen med dine kolleger – både fra dit team og/eller fra leverancen. Du er ikke bange for selv at tage fat, selvom du har ledelsesrollen.

Hos os er tingene anderledes!
Vores ambition er at være Danmarks bedste cyber-arbejdsplads. Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en ”Employees First, Customers Second”-approach. Vi har indført 4-dages arbejdsuge – dvs. at vi holder fri om fredagen, elsker at anvende moderne teknologi til effektivisering og hader pseudoarbejde.

Som vores nye kollega elsker du at gå på arbejde, du elsker effektivisering, men du elsker også at have tid til dig selv, fordybelse og din familie, hvorfor vores 4-dages arbejdsuge passer godt ind i dit kram.

Men nok om os og nu til det vigtigste – dig som person og også lidt om dine kompetencer. Fortæl os, hvem du er – giv os et godt billede af, hvordan du er som kollega.

Vi drømmer om en kollega, der kan krydse nedenstående punkter af:

  • Fuld af gå-på-mod – stort personligt drive. Men også balanceret og tålmodig
  • Tillidsvækkende og sætter en ære i at skabe relationer
  • Tager ansvar og er positiv af natur
  • Du er en People Manager, social og en god kollega
  • Du er en god leder, som dit team kan se op til
  • Du er god til at have mange bolde i luften, idet du både jonglerer dine egne salg og samtidig har ledelsesrollen
  • Arbejder selvstændigt, men nyder et godt samarbejde på tværs af organisationen
  • Har min. 10 års erfaring med B2B-salg og ledelseserfaring
  • Du er flittig, ambitiøs og god til at kommunikere
  • Kender til besvarelse af udbud og SKI – dog ikke et krav.

Dine kompetencer er vigtige, men man kan hele tiden dygtiggøre sig, og det støtter vi op om. Så det allervigtigste er et gensidigt match.

Send din ansøgning snarest muligt til job@ifcr.dk att.: Lise Christoffersen, Senior Marketing og HR Manager. Vi glæder os til at høre fra dig.