Webinar: Giver dine it-sikkerhedsinvesteringer den optimale beskyttelse?

Ransomware-truslen bliver større og større, og organisationer har store udfordringer med at finde de vises sten for, hvordan vi sikrer vores organisationer bedst muligt. Mange køber nye ”dimser” og ny teknologi, der skal løse udfordringerne, men er det løsningen? Indtil nu har de mange investeringer i de fleste tilfælde slet ikke givet den forventede beskyttelse. Måske er det på tide, at vi stopper op og tager et cyber-realitetstjek!

 

Webinaret finder sted den 22. oktober 2020 kl. 10.00 – Tilmeld dig webinaret her!

På webinaret giver vi et bud på, hvorfor vi endnu ikke er kommet længere i mål, som vi nok burde være, set ud fra et investerings- og beskyttelsessynspunkt, og hvad vi i stedet bør kigge ind i. Vi stiller spørgsmålene og giver svaret på følgende: Hvordan udnytter vi de allerede investerede kroner til at sikre en bedre balance? Hvad skal vi gøre anderledes for netop at opnå den ønskede effekt og for at sikre, at vores organisations mest dyrebare data er rigeligt beskyttet? Hvorfra og hvordan skal vi få den hjælp til at træffe de rigtige beslutninger?

Vi kommer omkring it-sikkerhed set ud fra et holistisk billede, når Ivan Bergendorff tager os med på en anderledes cyber-rejse. Deltag på webinaret, som med sikkerhed udfordrer vores nuværende cyber-tankegang.

Webinaret finder sted den 22. oktober 2020 kl. 10.00.

Målgruppe: Alle som arbejder med it-sikkerhed i mellemstore virksomheder – it-sikkerhedsansvarlige, CISO’er, CFO’er, CEO’er m.fl.

Varighed: 30 minutter + Q&A

Tidspunkt: den 22. oktober kl. 10:00.

Sted: ved din pc

Tilmelding: Det er gratis at deltage –  Tilmeld dig webinaret her!