Phishing Awareness Kampagne

– Forstærkning af jeres menneskelige firewall

Center for cybersikkerhed vurderer truslen for cyberangreb som ’meget høj’. It-kriminelle udnytter vores sårbare situation i forbindelse med Covid-19 til at kompromittere virksomheder.

It-kriminelle udnytter den uvante situation, hvor de fleste af os arbejder hjemmefra. It-kriminelle sender os ondsindede phishing emails og sms’er (smishing) i stigende omfang. Vi har set talrige eksempler på it-kriminelle, der udgiver sig for at være sundhedsmyndighederne, Netflix, interne medarbejdere i virksomheden m.v. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler i denne tid. Gør medarbejderne opmærksomme på truslen, og uddan dem i hvordan de beskytter sig. Gennem et Phishing Awareness-forløb, vil I øge medarbejdernes evne til at modstå  phishingangreb. Fokus vil i høj grad være på oplysning, og ikke test af medarbejderne.

Man skal lære af sine fejl

Hvis en medarbejder klikker på et link, downloader en fil eller åbner en vedhæftning, navigeres de automatisk over til en hjemmeside,som guider medarbejderen i hvad de gjorde forkert, og hvad de burde have været opmærksomme på. Dette er et godt læringselement for at skabe forståelse, højne awareness samt opbygge et godt medarbejderforsvarsskjold mod udefrakommende trusler. Vi kombinerer dette læringsforløb med en phishing awarenes video, som underviser medarbejderne i, hvordan de identificerer en phishing email samt hvordan de beskytter virksomheden, og sig selv, imod it-kriminelle.

Minimumskrav

Der er følgende minimumskrav for at kunne udføre et Phishing Awareness Test-forløb:

Whitelisting af senderdomæne

 Udlevering af e-mailadresser (CSV- eller Excel-fil)

Advisering til driftsansvarlig/partner Awareness-video Ingen krav, vi stiller et system til rådighed.

 

Udbytte og værdi

Indblik i hvad modenhedsniveauet er blandt medarbejderne er i forhold tiltruslen fra et ondsindet phishingangreb.

Læringselement som skaber de bedste betingelser for medarbejdernes forståelse af hvad de bør være opmærksomme på ved en potentiel phishingmail.

Gode råd og vejledning til hvordan man beskytter imod phishingangreb.

Højner awareness- og sikkerhedsniveauet internt i organisationen.

Forstærkning af jeres menneskelige firewall.

 

Et Phishing Awareness Test-forløb består af følgende:

1 stk. Phishing Awareness Test
1 stk . landingpae med do’s & dont’s
1 stk. Awareness-video
1 stk. rapport
Inkl. opsætning
Inkl. udsending

 

Pris for Phishing Awareness-forløb:

kr. 7.500,- ex. moms

(Tilbuddet gælder så længe Covid-19 påvirker vores hverdag)