Cyber Awareness Training | Alice & Bob

Få hjælp af Alice og Bob til at uddanne dine medarbejdere

Alice og Bob glæder sig til at hjælpe med at uddanne dine medarbejdere på en humoristisk, anderledes og pædagogisk måde. Alice og Bob-konceptet er nøje planlagt og tilrettelagt af professionelle profiler med lang erfaring inden for Cyber Awareness Training, og de ved, hvad det kræver at komme ind under huden på mennesker.

Alice og Bob er præget af humor, så det ikke bliver kedeligt og anstrengende at skulle igennem træningen, men derimod et lille afbræk i hverdagen med tilpas alvor, så budskabet kommer frem. Vi har fået hjælp af en superprofessionel animator, der er mest kendt som skaberen af skærmtrolden Hugo, nemlig Niels Krogh Mortensen.

Man oplever Alice og Bob i forskellige hverdagssituationer, som alle kan forholde sig til, og kommer grundigt omkring 12 temaer i informationssikkerhed. Programmets materiale er let tilgængeligt og forståeligt for alle, og er derfor målrettet alle typer af medarbejdere i organisationen.

 

Her er en lille teaser på IFCR Cyber Awareness Training


 

Temaer

Hvert kursus i IFCRs Cyber Awareness Training vil bestå af en video og en test, som kort præsenterer temaet, og hvordan man beskytter sig. Videoen vil have en varighed på ca. 2-4 minutter og vil være suppleret af en test med 10 spørgsmål omkring temaet for kurset.

 

Temaerne for kurserne er:

  1. Phishing/Smishing
  2. På farten
  3. Direktørsvindel
  4. Mobile enheder
  5. Sikker adfærd på internettet
  6. Sikker adfærd på sociale medier
  7. En sikker arbejdsplads
  8. Social Engineering
  9. Passwords
  10. Sikre og beskyttede data

De sidste to kursers temaer er endnu ikke fastlagte, da de vil blive udviklet i samarbejde med IFCRs kunder og den udvikling, vi ser ude på markedet.

Sprog

Kurserne er tilgængelige på følgende sprog (tale + undertekster):

Engelsk, dansk, svensk, norsk, tysk, spansk, fransk, hollandsk, portugisisk og polsk.

 

Portal med 24/7 adgang

Kurserne inden for Cyber Awareness Training fra IFCR bliver leveret på en e-læringsplatform, som kan tilgås via internettet 24/7, året rundt. Platformen er responsive og kan dermed tilgås fra PC, tablets og smartphones.

Gamification

Med e-læringsplatformen medfølger gamification-elementer, som man kan vælge at aktivere eller at have deaktiveret. Disse elementer omfatter blandt andet, at medarbejderne kan opnå bronze-, sølv- eller guldmedaljer, alt afhængigt af hvor gode de er til at besvare spørgsmålene i hvert kursus. Man har mulighed for at få et benchmark-dashboard for alle medarbejdere og derved introducere et konkurrenceelement. Dette understøtter træningsprocessen, som resulterer i større forståelse og større commitment hos medarbejderne. Så udover en sjov gimmick giver den rigtig god mening og skaber hype om emnet i virksomheden.

Onboarding, uddannelsesplan og forløb

IFCR hjælper med at onboarde din virksomhed, så opstartsprocessen er nem og smertefri. Dette indebærer træning for den eller dem, der skal administrere portalen fremadrettet. IFCR sørger for, at I er trygge ved onboardingen og lanceringen af træningen.

 

Et eksempel på en uddannelsesplan kan se således ud:

Cyber Awareness Training årshjul

Bemærk: Ovenstående er et eksempel, forløbet tilrettelægges selvfølgelig i samarbejde med jer.

Vi anbefaler, at træningen støttes med offline marketingsmateriale, så budskaberne ligger top of mind hos medarbejderne. Offline marketingmateriale kan være Cyber Awareness Training-miniguide, plakater, roll-ups, musemåtter, kopper, kuglepenne – kun fantasien sætter grænser.

 

Ønsker du mere information om hvordan du uddanner dine medarbejdere i hverdagens cybertusler – og derved ruster din virksomhed. Udfyld venligst nedenstående formular og vi vil kontakte dig.

Trailers for udvalgte kurser:

Phishing/Smishing

På farten

Sikre og beskyttede data

Passwords

Direktørsvindel

Sikker adfærd på sociale medier