Har dit website, webshop, mobilapplikation eller API performance problemer og lange svartider?

Hovedparten af alle websites, web- og mobilapplikationer samt API’er har gode svartider, så længe få brugere og besøgende benytter sig af platformen samtidigt. Men hvad sker der, hvis det samtidige antal brugere og besøgende stiger i takt med at onlineaktiviteterne udvikler sig?

Udfordringen er at de færreste virksomheder kender dette svar. Det kan betyde uforudsete nedbrud, tabte kunder og mistet omsætning.

Hvornår bør man køre en performancetest?
Med en performancetest fra Institut for Cyber Risk, får man et overblik over skalérbarheden på ens onlineplatforme og indsigt i hvilke flaskehalse der evt. findes. Det kan være relevant i flere tilfælde:

En performancetest giver din virksomhed følgende fordele:

  • Afdækning af skalérbarheden ift. det maksimale antal samtidige brugere, som virksomhedens online platforme kan håndtere.
  • Sikring af, at trafik fra marketingskampagner (f.eks. Black-Friday) kan håndteres af virksomhedens platform.
  • Sikring af, at nyudviklede online platforme har et tilstrækkeligt højt performanceniveau, og ikke er sårbare over for Memory Leaks (kan betyde at platformen oplever fejl og går ned efter et par dage efter lancering).
  • Afrapportering med kort forretningsrettet opsummering og konkrete, teknisk funderede eksempler på identificerede flaskehalse, og klare anbefalinger til performanceoptimeringer.
  • Mulighed for præsentationsmøde, hvor vi gennemgår resultatet.

Ønsker du mere information om IFCR Performancetest? kontakt os her!