Game over eller gratis!


”Game over” betyder, at spillet er slut. For mange organisationer kan det betyde ”game over”, hvis it-kriminelle har heldet med sig og overtager kontrollen.

Cybertruslen er stigende, hvilket gør udfordringerne for organisationerne endnu større og mulighederne for it-kriminelle endnu mere gunstige. De fleste organisationer har selvfølgelig tiltag, der styrker it-sikkerheden, men de mange aspekter inden for cyber risk gør det vanskeligt at have det fulde overblik. Som organisation er man nødsaget til, udover basal cyberhygiejne, også at tænke kreativt – for ligesom manglende cyberhygiejne kan manglende kreativitet betyde ”Game Over”.

 

Vores offensive operation team er klar til at tænke kreativt i form af en etisk ”Game Over” i din organisation!

 

Hos Institut For Cyber Risk har vi med vores mangeårige erfaringer inden for cyber risk modet og selvtilliden til at turde udfordre. Derfor udfordrer vi vores kunder med et nyt og anderledes koncept, som vi kalder ”Game Over eller Gratis”.

I en begrænset periode gennemfører vores team af offensive operations-sikkerhedsspecialister en Assume Breach-opgave, hvor målet er klart og enkelt – vi skal have opnået fuldstændig kontrol over organisationens AD inden for 8 dage, har vi ikke det, er det gratis!

På den måde får de modige organisationer efterprøvet deres sikkerhed i en situation, der er så tæt på virkeligheden som muligt, og som kun de færreste har prøvet.
Uanset om vi lykkes med at opnå fuld kontrol over AD´et eller ej, får din organisation en uvurderlig indsigt og viden om jeres sikkerhedsniveau og modtager ligeledes gode, klare og operationelle anbefalinger til, hvor organisationens it-sikkerhed bør strammes op.

 

”Game Over eller Gratis” – vi er klar!

 

*Forudsætninger defineres i forbindelse med scoping af opgaven.

 

Kontakt os for at høre mere. Det er helt uforpligtende.

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os

Sådan foregår Game Over eller Gratis

  • Du tager kontakt til os
    Tag kontakt til os og aftal et scopingmøde når det passer dig. Her vil du blive mødt af vores kompetente rådgivere.
  • Assume Breach-test udføres
    Udførelse af selve testen ved vores dygtige specialister. Her forsøger vi, inden for rammerne, at opnå kontrol over organisationens AD. Kan vi det?
  • Game Over eller Gratis
    Resultatets time. Er du Game Over? Ellers er det gratis.
Tag kontakt til os og aftal et scopingmøde når det passer dig. Her vil du blive mødt af vores kompetente rådgivere.

Tag kontakt og hør mere

Høre mere om vores Game Over eller Gratis-koncept.

Kontakt os i dag.