Cyber Awareness Training

Dine medarbejdere er attraktive for hackere
Hver dag bliver din virksomhed udsat for cybertrusler. Det sker som regel i form af phishingmails, spoofede opkald, smishing og vishing, der oftest via dine medarbejdere giver it-kriminelle ulovlig adgang til din virksomheds aktiver. Faktisk ligger medarbejdere i top fire over de metoder, som hackere benytter sig af for at kompromittere en virksomhed. De metoder, der bliver anvendt inden for cyberkriminalitet, har udviklet sig ekstremt meget de seneste år og er blevet så professionelle, at selv eksperter på området kan have svært ved at gennemskue, om eksempelvis en phishingmail er ondsindet eller ej.

Det er derfor nødvendigt, at dine medarbejdere konstant er opmærksomme og kritiske. Hver dag skal de være fokuserede og skeptiske, når de modtager opkald eller mails i indbakken, så du sikrer dig, at din virksomhed ikke ender som et offer for den stigende cyberkriminalitet. Ved at uddanne dine medarbejdere og skabe opmærksomhed omkring it-kriminalitet på arbejdspladsen er du med til at sikre din virksomheds aktiver bedst muligt.

Lad os hjælpe dig med at ændre dine medarbejderes cyberadfærd
Vi tilbyder et skræddersyet program, der skal være med til at forhindre et fremtidigt cyberangreb på din virksomhed. Et Cyber Awareness Training sikrer dig et team af medarbejdere med en basisviden, der gør dem i stand til at gennemskue ondsindede phishingmails og spoofede opkald.

Med en større viden og opmærksomhed på området står din virksomhed langt stærkere i kampen mod cyberkriminalitet.

Ønsker du mere information om vores Cyber Awareness programmer? Kontakt os her!