Phishet & Fortabt!


SOMMERKAMPAGNE
Undgå at blive phishet og fortabt! Lad os phishe din organisation som et læringselement - så risikoen for phishing minimeres og din it-sikkerhed styrkes.

 

Phishing er en af de største trusler for virksomheder. Ondsindende it-kriminelle har stor succes med at snyde medarbejderne til at klikke på links, og dermed ubevidst hjælpe de it-kriminelle med deres skadelige handlinger. Og netop succesraten medvirker til, at phishing ikke går af mode foreløbig.

Uddannelse af medarbejderne har aldrig været vigtigere i kampen mod de it-kriminelle, og det bør være en kontinuerlig process. Det handler om at få medarbejderne til at gå fra at være ubevidste til at være bevidste om deres handlinger.

Lad os teste din organisations sårbarhed over for phishing som et læringselement. På den måde minimeres risikoen for succesfuld phishing fra it-kriminelle og din it-sikkerhed styrkes.

SOMMERKAMPAGNE – Phishet & Fortabt!

Vi tilbyder 4 phishing-tests til prisen af 3, så din organisation undgår at blive phishet og fortabt! Tilbuddet gælder indtil den 30. juni 2023.

Hør mere

Phishing som angrebsform

Phishing er en angrebsform som cyberkriminelle benytter når de forsøger at tillokke sig følsomme oplysninger, såsom brugernavne, adgangskoder, kreditkortoplysninger eller personlige oplysninger, ud af intetanende brugere.

Typisk udføres phishing ved at sende falske e-mails, der ser ud som om de kommer fra en velkendt afsender.

Det er derfor altid vigtigt at være opmærksom og forsigtig, når man modtager e-mails eller kommunikerer online.

Du bør altid være skeptisk over for uventede eller mistænkelige henvendelser, dobbelttjekke afsenderens legitimationsoplysninger og undgå at klikke på mistænkelige links eller give personlige oplysninger.

Mere information

Ønsker du mere information, om hvordan vi kan hjælpe din organiation med at styrke it-sikkerheden med phishing som læringselement, udfyld venligst kontaktformularen herunder og vi vil kontakte dig.