“Phished or free”


Kan din organisation modstå et phishing-angreb? Det er gratis - hvis altså I kan.

Ctrl+c, ctrl+v af konceptet fra sidste år

I sommeren 2021 introducerede Institut For Cyber Risk et nyt koncept ved navn Game Over Eller Gratis. Konceptet bestod i en test af virksomhedens netværk. Hvis vores etiske hackere inden for 8 dage kunne overtage virksomhedens AD, var virksomheden Game Over, og virksomheden betalte et på forhånd aftalt beløb. Hvis ikke – så var det gratis.

 

Samme koncept – ny ydelse

Vi introducerer nu samme koncept blot med en anden ydelse; phishing.

Konceptet hedder “Phished or free”. I konceptet udfører Institut For Cyber Risk en phishing awareness-test for din organisation. Hvis flere end 15 pct. af modtagerne opfylder phishing-målet, er organisationen Phished. Hvis ikke det er tilfældet, er det free (gratis), altså betaler organisationen ikke noget for phishing awareness-testen.

“Phished or free” har til formål at træne og uddanne medarbejdere i organisationer til at modstå phishing-angreb.

Bliv kontaktet

Hvad er phishing?

Phishing er ondsindede e-mails, der har til formål at påføre skade på organisationen. De ondsindede e-mails kan enten påføre malware, skadelig software, i form af links eller filer, eller de kan forsøge at få modtageren til at udføre en handling, der er skadende for organisationen. Ofte udgiver afsenderen sig for at være nogen, den ikke er.

Sådan fungerer konceptet i praksis

“Phished or free” fungerer således, at:

 1. Din organisation kontakter Institut For Cyber Risk via nedenstående kontaktformular.
 2. Herefter tager vi kontakt til jer.
 3. Vi aftaler tidspunkt samt enkelte andre omstændigheder for testen.
 4. Testen udføres.
 5. Resultat: Phished or free?

Hvad koster det?

En phishing awareness-test koster fra DKK 10.000 ekskl. moms. Det betyder, at hvis flere end 15 pct. opfylder phishing-målet, betaler din organisation for testen. Ellers er den free (gratis).

Hør mere om "Phished or free"

Vi tilbyder “phished or free” til alle organisationer, der ønsker at sætte fokus på phishing-truslen og få IT-sikkerhed top-of-mind hos sine medarbejdere.

Udfyld kontaktformularen nedenfor – så hører du fra os.

  Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

  $4.650.000

  Den gennemsnitlige totale omkostning for virksomheder, der var udsat for cyberangreb i 2021, hvor phishing var indgangsvinkel for angrebet.

  25 %

  Procentdelen af alle databrud, der involverer phishing. 85 % af databrud involverer et menneskeligt element.

  31 - 40 år

  Aldersgruppen på de medarbejdere, der med højest sandsynlighed klikker på en phishing-mail. Undersøgelsen er foretaget globalt.

  Læs artikel om phishing

  Hvad er det bedste forsvar mod phishing?

  Læs artiklen og bliv klogere på hvordan du styrker dit forsvar mod phishing, samt hvorfor phishing er så svært at undgå trods spamfiltre og intelligente mailsystemer.

  Læs artikel

  Vil du styrke den menneskelige firewall i din organisation?

  Den menneskelige firewall er dine medarbejdere eller kollegaer. De må være bevidste om deres ansvar for organisationens IT-sikkerhed, og de må være bevidste om deres handlinger. Derfor er det vigtigt at træne og uddanne dem.

  Hjælp dine medarbejdere og hjælp din organisation. Hør mere om en phishingtest, der er første step i den rigtige retning.

  Bliv kontaktet