Security Sales Advisor til Institut For Cyber Risk

Kan du se dig selv som en del af en anderledes og ambitiøs virksomhed, og har du en stor passion for it-sikkerhed? Så læs videre her!

Institut For Cyber Risk søger en salgsprofil, der har lyst til at være med på en rejse. En rejse, som helt sikkert bliver ud over det sædvanlige. Du skal være med til, sammen med teamet, at præge cyber risk, ikke kun i Institut for Cyber Risk, men også i markedet og tilføre endnu flere banebrydende idéer og skabe nye, spændende muligheder for fremtiden. Du skal have lyst til altid at yde dit bedste og samtidig give vores kunder den bedste service, de til dato har oplevet.

Karisma, kreativitet og kyndighed er nøgleord for vores Security Sales Advisor, som altid går efter at vinde. Du har erfaring inden for B2B-salg, gerne inden for cyber risk eller andre it-services, og motiveres af hel processen fra det første spæde opkald, udfærdigelse af tilbud, til der er blæk på papiret.

Vores ambition er at være Danmarks bedste cyber-arbejdsplads. Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en ”Employees First, Customers Second”-approach. Vi har indført 4-dages-arbejdsuge, elsker at anvende moderne teknologi til effektivisering og hader pseudoarbejde.

Som vores nye kollega elsker du at gå på arbejde, du elsker effektivisering, men du elsker også at have tid til dig selv, fordybelse og din familie, hvorfor vores 4-dages-arbejdsuge passer godt ind i dit kram.

Men nok om os, og nu til det vigtigste – dig som person, og også lidt om dine kompetencer. Fortæl os, hvem du er – giv os et godt billede af, hvordan du er som kollega.

Vi søger en profil, der kan krydse mindst halvdelen, og helst flere, af nedenstående punkter af:

 • Ved, at telefonen og CRM er din bedste ven og at kun det, der er registreret i CRM, findes
 • Er selvkørende og sulten på at nå i mål
 • Har min. 4-5 års erfaring med salg, gerne inden for cyber risk
 • Er indehaver af snusfornuft og kan lide at interagere med forskellige kundeprofiler
 • Du er flittig, ambitiøs og god til at kommunikere

 

Du vil i dagligdagen:

 • kontakte mulige kundeemner og sprede det gode budskab
 • arbejde struktureret på opbygning, styring og vedligehold af en effektiv pipeline
 • udarbejde udbud på større offentlige udbud
 • blive udfordret og sætter en ære i, at tilbudsskrivningen er gennemarbejdet og professionelt
 • arbejde sammen med kolleger om nye produkter og idéudvikling
 • få ansvar for din egen kundeportefølje
 • få rig mulighed for at prøve egne idéer af og udvikle dig kontinuerligt.

Dine kompetencer er vigtige, men man kan hele tiden dygtiggøre sig, og det støtter vi op om. Så det allervigtigste er et gensidigt match.

Send din ansøgning snarest muligt, og senest den 20. januar 2021 til job@ifcr.dk att.: Lise Christoffersen, Senior Marketing og HR Manager.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.