WEBINAR: Hvad kan vi lære af COVID-19, som kan forbedre vores cybersikkerhed?

Grundlæggende cyberhygiejne er for Cybersecurity, hvad social distance er for COVID-19. Det eliminerer ikke en infektion fuldt ud, men reducerer risikoen markant.

I det sidste årti har cybersikkerhedskriser varieret i omfang og størrelse – fra WannaCry og Petya til sofistikerede nationssponsorerede angreb.

Selvom disse angreb ikke kan sammenlignes med den nuværende COVID-19-krise, er lande og organisationer nødt til at forberede sig på omfattende angreb med ødelæggende virkning på samfund og kritisk infrastruktur.

På webinaret undersøger vi analogien mellem COVID-19 og cybersikkerhed og de erfaringer, der er blevet gjort, og som kan hjælpe med at forbedre cybersikkerheden i din organisation.

Webinaret afholdes tirsdag den 8. september 2020 kl. 10.00 og tirsdag den 15.

september 2020 kl. 10.00.

Jesper Helbrandt, partner i IFCR, er facilitator på webinaret. Jesper hjælper virksomheder og organisationer med at håndtere cyberudfordringer i en digital verden, hvor risikoen for potentielle cyberangreb er større end nogensinde før. Jesper har siden 2000 arbejdet med cyberrisici og datasikkerhed. Han er specialiser­et i strategisk sikkerhed og compliance i it-systemer og it-baserede virksomhedsprocesser.

Deltag på webinaret, og få ny viden, nye vinkler og gode råd til, hvordan du reducerer risikoen for, at din organisation rammes af et angreb.

Målgruppe: Webinaret henvender sig til alle som i hverdagen beskæftiger sig med cybersikkerhed på et strategisk niveau.

Tirsdag den 8. september 2020 kl. 10.00 – tilmeld dig her!

Tirsdag den 15. september 2020 kl. 10.00 – tilmeld dig her!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.