Webinar – Du kan købe dig fattig i it-sikkerhed – få gode råd til hvad du reelt har behov for!

I både nyhedsmedierne og på de sociale medier læser vi dagligt om hackerangreb og databrud, der har ramt store virksomheder og organisationer ude i verden, cybertrusler, der kan ramme os alle, angreb, der lammer sygehuse, og meget mere. Men hvilke trusler er reelle, hvis man er en mellemstor dansk virksomhed? Hvor meget sikkerhed har du behov for, og hvor er det bedst at investere, så du er tilstrækkelig dækket ind? To ting er sikre. 1. Du kan købe dig fattig i it-sikkerhed. 2. Hvis du ikke allerede er ramt af de it-kriminelles ugerninger, bliver du det på et tidspunkt.

Få mere at vide om, hvordan du beskytter din virksomhed mod it-kriminelle, og hvordan vi kan hjælpe dig, så dine data ikke ender i hænderne på de forkerte. Vi viser dig, hvordan det aktuelle trusselsbillede ser ud, og vi giver også gode råd til, hvordan du bedst beskytter din virksomhed, samt hvor og hvordan du bruger dine ressourcer mest optimalt.

Vi kommer med tre skarpe profiler. Mads Frandsen, Tobias Borg Petersen og Johannes Hatting, som alle tre har mange års erfaring og ekspertviden inden for it-sikkerhed fra danske it-sikkerhedshuse – og senest fra en af de største konsulenthuses sikkerhedsafdelinger, hvor de har arbejdet med store og mellemstore danske og internationale virksomheder samt organisationer.

Målgruppe: Alle som arbejder med it-sikkerhed i mellemstore virksomheder – it-sikkerhedsansvarlige, CISO’er, CFO’er, CEO’er m.fl.

Dato: 29. okt. 2019.

Tid: kl. 10.00.

Sted: foran din skærm.

Varighed: 45 min. + Q&A

Det er gratis at deltage på webinaret.

Tilmeld dig webinaret her!