Beskyt jeres virksomhed mod phishingangreb med en gratis awareness video

Institut for Cyber Risk tilbyder alle danske virksomheder en gratis awareness video til jeres medarbejdere, hvor vi oplyser om truslen fra phishingangreb under Covid-19 (Corona virussen) og fortæller medarbejderne hvordan de skal beskytte sig.

English version is available HERE.

Videoen har en længde på ca. 3 minutter og indledningen ses nedenfor: Klik på knappen nedenfor og få adgang til videoen, som frit kan benyttes på jeres virksomheds intranet eller anden intern hjemmeside. Videoen kan også leveres på engelsk.

Få adgang til videoen

Hvordan får man adgang til videoen?

Videoen vil blive vist som en indlejret video fra en streamingtjeneste og kan blive indlejret ved hjælp af en simpel HTML-kodestump der nemt kan indsættes på jeres virksomheds intranet eller interne hjemmeside.

Globalt oplever vi lige nu en enorm stigning i hackerangreb

Globalt oplever vi lige nu en enorm stigning i hackerangreb, som vi ikke har set lignende i mange år. Kriminelle hackere udnytter frygten for corona, og de usædvanlige omstændigheder gør, at de har nemmere ved at lykkes. Hos Institut for Cyber Risk er vi meget bekymrede for situationen, som kan tage livet af selv de største og mest solide virksomheder, hvis de rammes af hackerangreb oven i corona-krisen.


Vi ved at uddannelse og awareness træning virker og kan minimere risikoen for at en virksomhed rammes. Derfor har vi besluttet at tilbyde alle virksomheder gratis adgang til vores phishing awareness video så længe coronavirussen hærger vores hverdag. Vi håber, at det kan være med til at minimere vellykkede angreb mod danske virksomheder.

Alice & Bob Universet

Alice og Bob-universet er nøje planlagt og tilrettelagt med udgangspunkt i de arketypiske figurer inden for kryptografi. Alice og Bob-universet er præget af humor, og materialet er let tilgængeligt og forståeligt for alle, og er derfor målrettet alle typer af medarbejdere i organisationen.


Skaberen af skærmtrolden Hugo, Niels Krogh Mortensen har stået for den visuelle del af universet og tilføjet karaktererne en hel del personlighed.


Effektiv cyber awareness træning skal gøres personligt for at skabe opmærksomhed og ændre adfærd, hvorfor universet har fokus på it-sikkerhed på arbejdspladsen og i hjemmet.