Institut for Cyber Risk, en startupvirksomhed fra København, har fået ny medejer og partner i skikkelse af Jesper Helbrandt.

Jesper Helbrandt, som i 2016 solgte it-sikkerhedsvirksomheden Digicure, kaster sig nu ind i cyberkrigen igen. Via selskabet One Cyber Group har han købt sig ind i den nystartede virksomhed Institut for Cyber Risk. Institut for Cyber Risk er en startupvirksomhed stiftet af Tobias Borg Petersen og Mads Frandsen, som begge har en fortid i både Digicure og Deloitte.

Man kan naturligvis diskutere, om det er for tidligt at købe sig ind i en ny virksomhed. Men dels fik jeg muligheden, og dels ser jeg en unik mulighed for at være med i en startup med to personer, som jeg har meget stor respekt for, og som overbeviste mig om, at Institut for Cyber Risk meget hurtigt kan blive en seriøs og markant spiller på markedet. Derudover passer det fint med strategien for One Cyber Group at skabe en gruppe af cybervirksomheder, hvor der kan opnås en række synergier mellem de enkelte selskaber. Med den erfaring, som Mads og Tobias har med i bagagen, og det, de allerede har vist, er Institut for Cyber Risk kommet hurtigere i gang, end jeg havde forestillet mig. Nogle gange må man gribe muligheden, når den dukker op, udtaler Jesper Helbrandt.

Tobias Borg Petersen og Mads Frandsen fortæller, at det hele tiden har været planen at få en eller flere investorer med i virksomheden for at sætte strøm til de meget ambitiøse planer, de har lagt fra start.

Det har aldrig været planen, at vi kun skulle være to ejere af Institut for Cyber Risk. Vi har fra begyndelsen ønsket at opbygge en virksomhed med commitment og engagement fra en gruppe af udvalgte nøglemedarbejdere via medejerskab, da det vil være med til at skabe den nødvendige stabilitet, som er vigtig for enhver virksomhed.
Udover vores fælles passion for cyber fandt vi ret hurtigt ud af, at vi alle tre brænder for at skabe fremtidens cyberarbejdsplads. En arbejdsplads, hvor vi bryder med den traditionelle ledelsesfilosofi og introducerer en employees first og customers second-tilgang for at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne er i fokus. Kun med topmotiverede medarbejdere er vi nemlig i stand til at yde det bedste for vores kunder.

Vi er overbeviste om, at vi med vores filosofi og tilgang til medarbejdere samt vores mange års erfaring inden for branchen er i stand til at skabe en unik arbejdsplads, hvor vi kan tiltrække og fastholde de bedste hoveder og kunder, der deler vores filosofi.

For yderligere information:

Institut for Cyber Risk
Tobias Borg Petersen, tlf.: 2972 4503 og Mads Frandsen, tlf.: 3093 4578

One Cyber Group
Jesper Helbrandt, tlf.: 4013 0000