Pressemeddelelse:

Tidligere Deloitte sikkerhedseksperter starter egen cyber risk virksomhed

Med erfaringen fra verdens største konsulenthus- og cyber risk organisation Deloitte starter to sikkerhedseksperter nu Institut for Cyber Risk (IFCR).

 

Virksomheders behov for hjælp har aldrig været større. Det mener to sikkerhedseksperter, der med erfaring fra store internationale virksomheder, nu åbner Institut for Cyber Risk. Målet er med en hurtig og fokuseret indsats at kunne hjælpe danske virksomheder i kampen mod hackerangreb.

 

Med en fortid hos bl.a. Digicure og senest Deloitte er der masser erfaring i baggagen, når Mads Frandsen og Tobias Borg Petersen går efter at udfylde, hvad de kalder et hul i markedet.
-Flere af de virksomheder der før har præget markedet, er blevet opslugt af større internationale spillere og har i den forbindelse mistet sit danske nærvær. Vi mener derfor, at der er et hul i markedet og brug for en stærkt fokuseret og omstillingsparat sikkerhedsvirksomhed, fortæller Tobias Borg Petersen.

 

-Vi ser et marked og et område, der er i konstant udvikling og vækst, og hvor kravene til sikkerhedsvirksomhederne stiger i takt med skærpede lovkrav og intensiverede hackerangreb, der potentielt kan tage livet af selv de stærkeste virksomheder.
Institut for Cyber Risk tilbyder erfaren rådgivning og sparring, der kan være med til at sikre virksomheder en stærkere position overfor potentielle hackere.

 

-Det er næsten umuligt at undgå et hackerangreb i den cyber virkelighed, som vi lever i. Det afgørende er, hvordan man beskytter sig selv på forhånd og ruster sig til når angrebet sker. I den proces tror vi meget på at danske kunder foretrækker danske samarbejdspartnere.

 

For yderligere information kontakt:
Tobias Borg Petersen tlf.: +45 29 72 45 03
Mads Frandsen tlf.: +45 30 93 45 78
www.ifcr.dk